(0572) 36 09 04 info@hummeltieshonk.nl

Wie zijn wij

Mijn naam is Linda Derks. Ik woon met mijn gezin op een mooi plekje in het buitengebied tussen  Raalte en Heeten. Mijn drie kinderen zijn opgegroeid met het buitenleven en de natuur. Ik zag dat ze daar volop van genoten en zich zo spelenderwijs ontwikkelden. Het was mijn wens om dit voor meer kinderen mogelijk te maken. Daarom ben ik tien jaar geleden gestart met peuterspeelzaal ’t Hummeltieshonk. 

Met ’t Hummeltieshonk wil ik gericht en spelenderwijs optimale ontwikkelingskansen creëren voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar, met speciale aandacht voor het buitenleven. Ik bied de kinderen de gelegenheid elkaar te ontmoeten en samen binnen én buiten te spelen.  

De peuterspeelzaal biedt een veilige, maar ook uitdagende binnenruimte met veel spelmateriaal afgestemd op de ontwikkeling van het kind. Met diverse activiteiten stimuleer ik de kinderen op motorisch, cognitief en sociaal-emotioneel gebied. Daarvoor kan ik gebruikmaken van mijn jarenlange ervaring in de kinderopvang. 

Buiten heeft ‘t Hummeltieshonk een grote speelweide. Ook zijn er verschillende dieren, waarmee de kinderen op een ontspannen manier leren omgaan. Met dat buitenleven kan ik ’t Hummeltieshonk echt iets extra’s geven. Daar ben ik trots op en daar geniet ik elke dag van, samen met de peuters.

’t Hummeltieshonk onderscheidt zich van andere peuterspeelzalen, omdat er de mogelijkheid is uw peuter drie dagdelen te brengen. Wilt u een kijkje komen nemen op de peuterspeelzaal? Dan bent u van harte welkom. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken.

Contact