(0572) 36 09 04 info@hummeltieshonk.nl

Er zijn peuters bij wie het afscheid nemen zonder problemen verloopt. Er zijn er echter ook die echt even moeten wennen aan de peuterspeelzaal. U kunt dan iets langer blijven om uw peuter vertrouwen te geven. Neem daarna duidelijk afscheid en beloof dat u hem of haar een poosje later weer ophaalt. Langer blijven maakt het voor de peuter niet altijd makkelijker. Tip: Geef een knuffel of iets anders dierbaars mee waar uw peuter troost bij kan vinden. Het is wel aan te bevelen dat u de eerste keren dat uw kind op de peuterspeelzaal is bereikbaar bent.

De peuters krijgen zowel ‘s ochtends als ’s middags iets te eten en te drinken. Dit kan zijn ranja, appelsap of melk, met daarbij een koekje, een cracker of fruit. Heeft uw kind een speciaal dieet? Laat mij dit dan even weten of geef eventueel zelf eten en drinken mee.

De verjaardag van uw kind vieren we als dat mogelijk is samen met u. We gaan dan verjaardagsliedjes zingen en uw peuter mag trakteren. Het liefst vieren we de verjaardag om 11:00 uur, maar in overleg is een ander tijdstip ook mogelijk.

Als papa, mama, opa of oma jarig zijn, bestaat de mogelijkheid iets leuks te maken. Dit kan natuurlijk ook bij speciale gelegenheden. Wilt u dit tijdig aan mij doorgeven?

Als uw peuter nog niet zindelijk is, wilt u dan een tas voorzien van naam met daarin verschoning meegeven? Als uw peuter net zindelijk is, is het aan te raden een tas met extra verschoning mee te geven.

Wilt u uw peuter afmelden bij ziekte of als hij of zij niet komt spelen.

Voor alle peuters die bij ’t Hummeltieshonk komen spelen heb ik een ongevallenverzekering afgesloten. Voor de peuterspeelzaal is een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Ook zijn er brandveiligheidsmaatregelen genomen. De peuterspeelzaal staat ingeschreven in het landelijk register kinderopvang/peuterspeelzalen ( LRKP ) en worden er controles uitgevoerd door de GGD. Jaarlijks wordt de Risico Inventarisatie Veiligheid (RIV) en Risico Invertarisatie Gezondheid (RIG) uitgevoerd.

Download hier een leuke kleurplaat!