(0572) 36 09 04 info@hummeltieshonk.nl

Wie zijn wij

Hallo ik ben Linda Derks ik ben de oprichtster van peuterspeelzaal hummeltieshonk een particuliere peuterspeelzaal. Ik heb dertien jaar in de kinderopvang/peuterspeelzaal gewerkt. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Maar nu vond ik het tijd om met al mijn opgedane kennis en werkervaring een nieuwe uitdaging aan te gaan. Mijn ervaring te gebruiken in mijn eigen peuterspeelzaal. Ik vind het heerlijk om met peuters te werken en hun ontwikkeling te begeleiden van peuter naar kleuter. Ik ben in het bezit van het diploma MDGO AW en heb een EHBO diploma. Daarnaast heb ik meerdere certificaten.

Zelf heb ik samen met mijn man drie kinderen, twee dochters van 14 en 10 en een jongetje van 5 jaar. Ik vind het fijn om samen met de kinderen dingen te doen/ondernemen.
Mijn hobby’s zijn: lezen, sporten, creatief bezig zijn en naar musicals gaan.
Zo weten jullie een beetje wie ik ben………….dus tot binnenkort!!

’t Hummeltieshonk onderscheidt zich van andere peuterspeelzalen, omdat er de mogelijkheid is uw peuter drie dagdelen te brengen. Wilt u een kijkje komen nemen op de peuterspeelzaal? Dan bent u van harte welkom. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken.

Contact